Uw kleintje jubelt van geluk

De leden van onze oudercommissie

Op dit moment telt de oudercommissie van Ut Jubelke 5 leden. Zij vinden het een leuke uitdaging om op deze manier betrokken te zijn bij de opvang van hun kinderen.

De oudercommissie heeft als taak om alle ouders te vertegenwoordigen. Dit doen ze door advies te geven aan de directie en de pedagogische medewerkers over zaken die te maken hebben met de opvang van alle kinderen bij kinderdagverblijf Ut Jubelke. Het is daarom belangrijk dat zij informatie krijgen van ouders. 

 

Om de goede kwaliteit van de opvang bij ut Jubelke te bewaken, verricht de oudercommissie ieder jaar het tevredenheidsonderzoek. Ook het jaarlijkse uitstapje wordt door hen georganiseerd.

Iedere twee maanden vergadert de oudercommissie samen met de directie en de leidinggevende. Van deze vergaderingen worden notulen gemaakt, die doorgestuurd worden naar alle ouders.

Heeft u vragen of opmerkingen over de opvang van uw kind? Wilt u zelf graag lid worden van de oudercommissie? Of wilt u iets kwijt, maar u weet niet waar u ermee terecht kan? Mail hun dan! 

Rianne Boumans

"Mijn naam is Rianne Boumans. Bart (mijn man) en ik zijn de ouders van Tessa (feb 2018). Tessa gaat sinds juni 2019 met heel veel plezier naar 't Jubelke. Op woensdag en vrijdag is ze te vinden bij de Bloemen.

Zelf werk ik fulltime als docent HBO ICT op Zuyd hogeschool in Heerlen. Daarnaast ga ik het liefst met Tessa op pad, speel ik graag bordspellen en ben ik actief ehbo'er bij scouting- en fantasie-evenementen (zoals de 4daagse en Castlefest)."

Michelle Basten - Lemmens

Mijn naam is Michelle Basten-Lemmens, echtgenote van Jeroen en moeder van Olivia. De tweede verwachten wij begin januari 2021. Wij wonen sinds 2013 in Geleen.

Wij zijn bij 3 kinderdagverblijven gaan kijken en 'ut Jubelke' sprong eruit voor ons. De persoonlijke benadering vinden wij prettig. Daarnaast heeft het voordelen dat 'ut Jubelke' een kleinschalig kinderdagverblijf is. Olivia gaat 2 dagen per week met plezier naar de Bijengroep. Sinds eind 2019 ben ik aangesloten bij de oudercommissie.

Ik ben werkzaam als Social Worker bij Envida in Maastricht. Ik geniet ontzettend van tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast waardeer ik heerlijk eten, zowel thuis als bij een restaurant.

Joske Aelterman

Mijn naam is Joske Aelterman, samenwonend met Tim en mama van Max (mrt 2017) en Isa (juli 2019). Sinds 2018 maak ik deel uit van de Oudercommissie. 

Max en Isa gaan 2 dagen per week spelen bij de Bijengroep en hebben het hier ontzettend naar hun zin. Wij zijn als ouders erg te spreken over de werkwijze en de kwaliteit van ut Jubelke en brengen Max dan ook vol vertrouwen.

Ik werk 3 dagen per week als HR Manager bij Doco International in Sittard en in mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met het gezin, handbal ik en ga ik graag op vakantie / lekker uit eten met vrienden.

 

Rico Berix

Leighanne Meuleners